onsdag 23 maj 2012

Försommar:)))Renoverat och målat klart två möbler och det fina lilla skåpet är på plats i butiken! Men det stora sideboardet får vänta tills imorgon för att jag ska kunna få hjälp att frakta hit det... 

När jag satt sista penseldraget på sideboardet kunde jag inte hålla mig, medan jag underhölls av semifinal 1 av Eurovision så limmade jag ihop sprickor i dörren med tving på 1700-talsskåpet som är nästa projekt! Det kommer bli så fint det också och jag är så nöjd med mina inköp!

Spanar ut över Härnösands torg och ser folk som äter glass och glassar sig i solen, fullt med barn på lillla tåget och full rörelse helt enkelt:). 

Såhär strax innan löning är det inte det(full rörelse) i gallerian, man skulle önska att fler tog en tur bara och spanade in det nya utbudet även om de inte tänkt handla. Det är så tråkigt annars och vi måste ju hjälpas åt att vara i centrum för en levande stad!!! 

Så nu finns alltså tid över för att ladda inför helgen! ;morsdag och pingst och löning lockar massa härliga kunder och till veckan kommer mer nyheter:)

Nu har vi ju alltid lördagsöppet till 16 och det är så bra för då hinner fler med sig :) Välkommen till Behändigt du också och unna dig något fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!